Skip to content

Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden?

Ontdek hier meer over onze experts at play!

A playfully serious team

En dat menen we, want bij team SBE is hard werken veel fun. Zo dagen we elkaar regelmatig uit met activiteiten die soms een sportieve inspanning en dan weer een smakelijke ontspanning vragen. Vanaf dag 1 krijg je mogelijkheden om de warme sfeer bij SBE te ontdekken. Daarnaast is met een eeneiige tweeling aan het hoofd het familiaal karakter niet weg te denken (Jan en Koen, onze CEO’s, vinden het dan ook niet erg als je hen aanspreekt met de verkeerde voornaam).

With no small plans

Binnen onze sector wil SBE de beste werkgever zijn. Daarom bieden wij jou alle kansen om mee te zijn met de veranderingen van de toekomst en een expert te worden in de vakgebieden die jij kiest.​ Van administratief medewerker tot ingenieur, durf te dromen want bij SBE geef jij jouw carrièrepad zelf vorm. Dankzij ons duurzaam loopbaanbeleid moedigen we jou aan om plannen te maken en dingen in beweging te zetten.

Known for countless technical masterpieces

Sluizen, (fiets)bruggen, kaaimuren, … we doen het allemaal. Één voor één technische huzarenstukjes die tot op de kilonewton en millimeter juist moeten zijn. Creatieve, innovatieve en duurzame oplossingen uitdenken is net dat wat onze experts het liefst doen van allemaal, want simpel kan iedereen. SBE heeft dan ook steeds de beste en nieuwste software in huis zodat jij deze complexe projecten succesvol kan realiseren.