Over ons

SBE mixt jarenlange expertise met jeugdige creativiteit tot innovatieve bouwkundige en elektromechanische ontwerpen voor binnen- en buitenland. Zo bouwen we samen met overheden, aannemers en andere opdrachtgevers op een duurzame manier aan de wereld van morgen. Ons team van 200 enthousiaste ingenieurs, BIM designers en (landschaps)architecten en onze +30 jaar ervaring op de teller, maken van SBE een sterke en betrouwbare partner op de (inter)nationale markt. Met creatieve maatschappelijke verbeelding en solide procesbeheer focussen we ons op 5 kernactiviteiten: waterbouw, burgerlijke bouwkunde & infra, urbanisme & ontwerp, industriële constructies & gebouwen en elektromechanica.

Ontdek nog meer over ons via www.sbe.be

Onze Experts at Play

Niels
Project Manager
An
Project engineer Architecture & landscape
Céline
Project engineer Concrete Structures
Kevin
BIM Manager
Nicolas
Project engineer Electromechanics

worden gekenmerkt als ...

A PLAYFULLY SERIOUS TEAM

En dat menen we, want bij team SBE is hard werken veel fun. Zo dagen we elkaar regelmatig uit met activiteiten die soms een sportieve inspanning en dan weer een smakelijke ontspanning vragen. Vanaf dag 1 krijg je mogelijkheden om de warme sfeer bij SBE te ontdekken.

Daarnaast is met een eeneiige tweeling aan het hoofd het familiaal karakter niet weg te denken (Jan en Koen, onze CEO’s, vinden het dan ook niet erg als je hen aanspreekt met de verkeerde voornaam). 

WITH NO SMALL PLANS

Binnen onze sector wil SBE de beste werkgever zijn. Daarom bieden wij jou alle kansen om mee te zijn met de veranderingen van de toekomst en een expert te worden in de vakgebieden die jij kiest. Van administratief medewerker tot ingenieur, durf te dromen want bij SBE geef jij jouw carrièrepad zelf vorm. Dankzij ons duurzaam loopbaanbeleid moedigen we jou aan om plannen te maken en dingen in beweging te zetten. 

KNOWN FOR COUNTLESS TECHNICAL MASTERPIECES

Sluizen, (fiets)bruggen, kaaimuren, … we doen het allemaal. Één voor één technische huzarenstukjes die tot op de kilonewton en millimeter juist moeten zijn. Creatieve, innovatieve en duurzame oplossingen uitdenken is net dat wat onze experts het liefst doen van allemaal, want simpel kan iedereen. SBE heeft dan ook steeds de beste en nieuwste software in huis zodat jij deze complexe projecten succesvol kan realiseren.

Onze waarden

  • Kwaliteit
  • Samen ontwerpen
  • Familiaal
t> >