Overslaan naar content

Lijkt dit op jouw toekomstige werkplek?

SBE, een studiebureau met kantoren in Sint-Niklaas, Namen, Rotterdam en Valencia, opent op 1 juni 2023 de deuren van de nieuwe kantoorlocatie in centrum Mechelen. Na meer dan 30 jaar is SBE één van de grootste onafhankelijke studiebureaus in België. Met een team van 200 enthousiaste ingenieurs en BIM designers focussen we ons op vijf kernactiviteiten: waterbouw, burgerlijke bouwkunde & infra, urbanisme & ontwerp, industriële constructies & gebouwen en elektromechanica.

Voor onze nieuwe vestiging in Mechelen zijn we op zoek naar getalenteerde en gedreven bouwkundig ingenieurs om ons team te versterken. Ben jij gepassioneerd door techniek en hecht je belang aan vakgericht zijn en continu bijleren? Dan is #teamSBE zeker iets voor jou! Ontdek onze vacature hier en misschien werk jij binnenkort ook in deze Great Place to Work?

De locatie

Ons kantoor bevindt zich in het bruisende centrum van Mechelen, op wandelafstand van het station. Het prachtige kantoorgebouw Spaces Mercier Square delen we met enkele andere bedrijven.

Adres Kardinaal Mercierplein 2 2800, Mechelen

Wat kenmerkt werken bij SBE?

  • SBE komt in actie voor de technische en de complexe projecten, waarin jij je tanden kan zetten;

  • Samenwerken in een team van gelijkgezinden, zonder klassieke piramidale/matrix structuur;

  • Een familiebedrijf dat écht werk maakt van je work-life balance en een leuke werksfeer;

  • De uitdaging om je te blijven verbeteren in je expertise;

  • De ruimte om initiatief te nemen, je eigen klemtonen te leggen en je loopbaan vorm te geven binnen je eigen ambities en interesses.

Nieuwsgierig naar meer SBE?

Ontdek hier: